Het zal niemand meer verbazen dat de voorstellingen en bijeenkomsten die we met heel veel mensen aan het voorbereiden zijn grotendeels of allemaal moeten worden uitgesteld. Dit betreft in ieder geval alle activiteiten die gepland staan in de periode tot en met 20 april. Besluitvorming voor wat betreft 4 en 5 mei volgt later.

De koren kunnen niet repeteren, de spelers en figuranten van het Meisje van de Linnenkamer kunnen niet bijeenkomen, de verhalenvertellers kunnen niet oefenen. Vreselijk jammer van het fantastische programma dat in de steigers staat, maar uitstel betekent zeker geen afstel.

Wanneer we de verhalen, liederen en gedichten kunnen horen, het Meisje van de linnenkamer, de tentoonstellingen, Helmert Woudenberg kunnen bewonderen, valt niet te zeggen, maar dat het gaat gebeuren is zeker.

Het Herdenkingscomité Eelde, Ol Eel, de Avondvierdaagse, het bestuur van het jeugd muziektheater en het Charmantykoor volgen in overleg met de Gemeente en het Nationaal Comité 4 en 5 mei de ontwikkelingen. Zodra we weten dat we weer veilig bijeen kunnen komen voor repetities gaan we plannen. Dus wie al kaarten heeft gekocht, deze blijven geldig en we zien u graag komen, al is het wat later dan gepland.

Namens de organisatie die 75 Vrijheid Eelde organiseren,
Het Herdenkingscomité Eelde

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief