Wat is vrijheid voor jou? 

In de afgelopen edities van Dorpsklanken hebben dorpsgenoten, lokale helden en scholieren verteld wat vrijheid voor hen betekent. Wat betekent het voor jou?

Vrijheid is van ons allemaal, maar is helaas niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid, zeker niet in deze tijd omringd met corona. Door corona zijn we aan huis gekluisterd, zien we onze familie niet en kunnen we niet sporten of naar school. We merken wat beperkingen zijn, het niet meer kunnen gaan en staan waar we willen en we hebben een onbestemd gevoel over wat de toekomst brengen zal.

Vrijheid? Geef het door!

Laat via WhatsApp, Facebook aan vrienden, familie en de rest van het dorp weten wat vrijheid voor jou betekent. Jouw reactie ontvangen we graag uiterlijk zaterdag 25 april via info@4meieeldepaterswolde.nl, onze Facebookpagina, of het contactformulier op deze website

Raamposter

De inzendingen worden verzameld op een poster, die volgende week in de Dorpsklanken verschijnt. Wanneer veel dorpsgenoten de poster voor het raam hangen, kunnen we zo, in deze tijd, de vrijheid samen doorgeven.  

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief